Profil

Auto Claus - Dit lokale AutoMester værksted - vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit lokale autoværksted i Kolding er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Din lokale mekaniker på dit komplette værksted i Kolding

Hos Auto Claus har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen og dermed bliver endnu bedre til at servicere og reparere din bil - ny eller gammel - og uanset mærke og model.

Kig ind til Auto Claus på Haderslevvej 145 (i gården overfor Netto) og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!.

Telefon & Mail

75505059

autoclaus@autoclaus.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder