Vi skifter dine dæk når det passer dig, og har gode tilbud på nye vinterdæk eller sommerdæk.

Ring til Auto Claus - dit komplette værksted i Kolding på tlf. 75 50 50 59 og book en tid.

Spørg efter tilbud på nye dæk - du kan vælge imellem alle førende dækmærker og hos Auto Claus i Kolding undgår du problemer med opbevaring af dine dæk - dem tager vi os af.

Er det tid til dækskift? Hos Auto Claus foretager vi service af dine dæk i 6000 Kolding. På denne side er det muligt at læse alt om hvad vores service indebærer, og hvordan du kan booke tid til dit besøg. På vores autoværksted på Haderslevvej 145, er vores kvalificerede automekanikere klar til at tage imod din bil. Vi er nemlig godkendt til at arbejde med alle bilmærker og årgange. Det sikrer at din bil er i trygge hænder, og at vi kender din bil, lige meget hvilken model det drejer sig om. Vi bruger altid reservedele, dæk, fælge og hjul der passer til din model, og gør vores bedste for at give dig en super service.

Hvad indebærer dækservice?

Hvad laver vi, når vi foretager et dæk service på vores værksted i Kolding? Vi tager os af dækskifte, hjulskifte og montering af nye hjul eller dæk. Her sikrer vi at de er monteret som de skal, og at dæktrykket passer. Vi tager os også af afbalancering, så dine dæk slides ens hele vejen rundt.

Telefon & Mail

75505059

autoclaus@autoclaus.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Ved et dæk service hos os holder vi øje med slid af dækmønsteret. Dækmønsteret er det mønster der findes i dækket, og som er med til at holde bilen fast på vejen. Der er forskel på dine vinterdæk og sommerdæk, men det vigtige er at dækmønsteret er dybt nok, så du står sikkert på vejen. Din bil går ikke igennem syn, hvis dækmønsteret er for slidt, da det har en stor indflydelse på bremselængde, og dermed sikkerheden. Så book tid til dækservice i Kolding, inden du skal gennem syn, så vi kan sikre at dine dæk er lige som de skal være.

Vi kan desuden være behjælpelige med at finde nye dæk, hvis der er brug for at de bliver skiftet, for eksempel på grund af slid. Vi kan også klare et par nye fælge, da de både er med til at passe på boltene på bilen, og samtidig sørger for at bilen ser flot ud.

Hvorfor skal man skifte dæk?

Har du ikke helt styr på hvorfor det er vigtigt at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk? Nedenfor et det muligt at læse om, hvorfor det er vigtigt at du husker at booke tid til et dækskifte, når sæsonerne skifter.

Sommerdæk er skabt til varmere vejr. Normalt siger man at det er tid til at skifte dæk, når temperaturen stabilt kommer op over eller ned under 7 grader. Sommerdækkene er lavet i en hård type gummi, der giver en kortere bremselængde på tørre, varmere veje.

Hvorfor kan man ikke køre med vinterdæk året rundt? Man kan måske tro at det giver mening at køre med vinterdæk året rundt, fordi det dybere dækmønster må give bedre sikkerhed? Men det er der selvfølgelig en grund til at man ikke gør. Først og fremmest slides dækkene hurtigere, hvis du bruger dem året rundt, fordi de er lavet i en blødere type gummi, der giver mere friktion. Den øgede friktion i vinterdækkene, betyder ligeledes at benzinforbruget er højere. Derfor er der også en økonomisk gevinst ved at skifte til sommerdæk, når temperaturen stiger. Bremselængden er også længere ved vinterdæk, når de bruges under lune og varme forhold.

Pris på dækskifte eller service

Hvis du leder efter en pris på dækskifte eller dæk service er du velkommen til at kontakte os, enten på vores telefon eller e-mail. Kontakt os også gerne hvis du leder efter en pris på nye dæk, fælge eller noget helt tredje.

Book tid online til dækservice i Kolding

Det er let at booke tid online til dækservice eller dækskifte hos Auto Claus' autoværksted i Kolding. Når du booker, kan du enten vælge en eller flere services. Det er også her du finder prisen. I bookingen kan du selv vælge den ledige tid på en dato der passer dig. Det betyder at du selv kan vælge om du vil aflevere bilen inden du kører på arbejde, eller om du vil vente på autoværkstedet til vi er færdige. Det er også muligt at låne en bil, mod et lille gebyr. Når du afleverer bilen, smider du blot nøglen i nøgleindleveringsboksen, og så kan du hente den når vi er færdige. Du kan se meget mere om booking her.

Andre services på vores værksted i Kolding

På vores autoværksted i Kolding, tilbyder vi naturligvis også flere andre services og reparationer af din bil. Nedenfor kan du læse mere om autoservice. Husk at du altid kan booke tid online, eller ringe til os. Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om nogle af disse services, eller gå direkte til bookingen.

Autoservice

Ved et autoservice undersøger vi forskellige dele af din bil, og ser om de alle sammen lever op til deres formål. Vi tilbyder en grundig service af din bil, så den er klar til syn, bilferien eller noget helt tredje. Ved et autoservice gennemgår man de mest essentielle ting, lige fra dæk, bremser, filtre, olie og meget andet.


Lovgivning om dækmønsterdybde måling heraf


Aflæsning af dæks størrelse og alder


Forskellen mellem sommer-, vinter og helårsdæk