Autoglas

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag 350 kr

Når der sker skader på dit autoglas, kan du få det lavet her hos Auto Claus i Kolding. I mange tilfælde betaler dit selskab for stenslagsreparation, men det afhænger af din police. Det er betryggende at vide, at en glasskade ikke tæller som andre skader på bilen. Således forbliver din skadefrikørsel eller forsikringspræmie upåvirket. Stenslagsreparationen er uden selvrisiko, og er derfor gratis, såfremt du har glasdækning på din bilforsikring.

Vi ordner papirarbejdet!

Vi gør det særligt nemt for dig, hvis du har kaskoforsikring eller anden form for bilforsikring, da vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Forsikringssagen og papirarbejdet tager vi os af.

Udskiftning af forrude

Udskiftning af forruder skal altid ske hurtigt. Det både af hensyn til din køreglæde, din sikkerhed og din økonomi. Forruden er den mest udsatte rude på din bil, som hver gang du kører en tur, er i fare for at blive skadet. Det er der ikke noget at gøre ved. Men kender du Auto Claus, ved du altid hvor der er hjælp at hente, når du skal have lavet en udskiftning af din forrude.

Vi får leveret nye ruder 5 gange om dagen på hverdage, og derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan få udskiftet din forrude samme dag, som skaden i ruden er sket.

Kontakt os vedrørene pris på udskiftning af forrude på din bil ved at ringe på 75505059 eller under fanen servicebooking så vender vi tilbage med en pris.

Telefon & Mail

75505059

autoclaus@autoclaus.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder