Autoværksted Kolding

Få tid med det samme hos Auto Claus' værksted

Din Lokale Automester i Kolding området.

  • Garanti - Behold din nyvognsgaranti!
  • Kvalitet - Altid top kvalitet. Altid den rigtige pris!
  • Hurtighed - Kom til med det samme. Få din bil tilbage hurtigt!
  • Kvalifikation - Kvalificeret mekaniker til alle mærker & årgange

Vores mekanikere udfører alle former for reparationer. Vi garanterer altid top kvalitet til den helt rigtige pris. 
Auto Claus er kvalificeret til at udføre service & reparationer på alle bilmærker & alle årgange. Det betyder at din nyvognsgaranti altid bevares når du benytter vores værksted!

Er du alligevel i tvivl om vi udfører lige præcis den reparation du har brug for kan du kontakte os på 75 50 50 59, eller kontakt os via online booking.

Telefon & Mail

75505059

autoclaus@autoclaus.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder
Autoværksted Kolding 

Leder du efter et autoværksted i Kolding, der kan sørge for alt fra reparation og forskellige services, til salg og montering af dele? Så er du kommet til det rette sted! Hos Auto Claus hjælper vi gerne med problemer og udfordringer. Med vores autoværksted på Haderslevvej, er det altid let at komme forbi, og du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig. 

På denne side kan du læse meget mere om hvad vi kan hjælpe dig med, og nedenfor kan du læse mere om vores forskellige services. 

Salg og montering 

Vi tilbyder mange forskellige produkter, som vi ligeledes kan montere på de fleste mærker. Nedenfor kan du læse om noget af det vi kan tilbyde, ligesom du også kan se den fulde liste her på siden. Hvis du har spørgsmål til salg af dele eller montering, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

Klimaanlæg

Hos Autoclaus reparerer og servicerer vi naturligvis også klimaanlæg. 

Dækmontering 

Montering af dæk er et hurtigt og rimelig enkelt service. Det er dog vigtigt at holde øje med hvornår det er tid til at få monteret nye dæk. Blandt andet kan det være i efteråret og foråret, når du skal skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er vigtigt at få det gjort, da det har stor betydning for din og dine medtrafikanters sikkerhed. Det dybere mønster i vinterdæk er med til at sikre at bilen kan modstå glatte og våde veje, mens sommerdækkene sikrer en kortere bremselængde på tørre veje, mens de slides langsommere end vinterdækkene.

Derudover er det vigtigt at holde øje med dækmønsteret. Hvis dækmønsteret er for slidt, gør det bremselængden længere, og en bil med et dækmønster der er for slidt kan heller ikke gå igennem syn. Vi kan derfor både hjælpe dig med at finde de rigtige, nye dæk til din bil og samtidig få dem monteret.

Så skal du have foretaget dækskifte i Kolding eller omegn, så kan vi sagtens sørge for dette.

Services

På vores autoværksted i Kolding kan vi også tilbyde mange forskellige services. Mange af dem kan du se på listen ovenfor. Hvis du vil vide mere om vores services, er du altid velkommen til at ringe. Du kan også læse om nogle af dem nedenfor. 

4-hjulsudmåling

4-hjulsudmåling laves når man vil justere på hjulene, så de alle er lige. Der er mange forskellige ting der kan gøre hjulene skæve. For eksempel hvis du kører over et hul eller hvis du kører hurtigt på en grusvej, hvor underlaget er ujævnt. Er hjulene skæve kan de trække i den forkerte retning og det mindsker desuden stødabsorberingen. Ved en udmåling på vores autoværksted i Kolding, tjekker vi om bilens hjul har den rigtige hældning, både horisontalt og vertikalt og retter hjulene til hvis de er ujævne. 

Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse anbefales til alle biler, da de ofte ikke er fremstillet til det omskiftelige klima som vi har i Danmark. Vand, snavs og saltning påvirker bilens lak og underdele, så der lettere kan opstå rustskader. Her er det langt lettere at være på forkant og forebygge, frem for at behandle og reparere. Rustbeskyttelse beskytter bilens undervogn, og vi hjælper gerne med at vurdere om det er tid til en ny behandling. Rustbeskyttelse kan både foretages på nye og brugte biler, og kan gøres på alle bilmærker. Oftest har billigere biler ingen eller en dårlig behandling, og det vil oftest være en god idé at få en rustbehandling hurtigst muligt.

Serviceeftersyn

Serviceeftersynet kan til tider virke unødvendigt, men det er en vigtig del af det at være bilejer. Ved et serviceeftersyn på vores autoværksted i Kolding, kan vi finde fejl og mangler som du måske ikke selv har fået øje på, og udbedre nogle ting der skaber irritation i hverdagen. Det er oftest kilometertallet der bestemmer om det er tid til service. Så skiftes der olie, filtre tjekkes og flere andre ting der skal passes med jævne mellemrum. Der findes både store og små eftersyn, hvor der blandt andet tjekkes dæktryk, bremser, gear, ventiler og meget andet. 

Reparationer

Skader kommer aldrig belejligt. Derfor er vi med vores autoværksted centralt i Kolding, altid tæt på og klar til at reparere din bil, hvis du skulle være så uheldig at få en bule, eller hvis der er noget der knirker eller piber. Derudover kan vi også sørge for reparation af stenslag. Hvis du selv ved hvad problemet er, kan du bestille en tid gennem vores online booking via den blå "book tid"-knap i højre side øverst på siden, og hvis du ikke ved hvor problemet ligger, skal vi nok lave et grundigt tjek og finde ud af det.

Booking

Vi kan naturligvis også være behjælpelige med nem og hurtig booking, så du aldrig skal vente i telefonen. Med online booking kan du vælge lige den service, montering eller reparation som du har brug for, og vælge det tidspunkt der passer bedst ind i din dag. Så skal du bare aflevere bilen på vores autoværksted i Kolding. Du kan også vælge om du har brug for en lånebil, eller om du vil vente på værkstedet til bilen er færdig.  

Du kan ligeledes vælge flere services på én gang - fordi du skal have mindst muligt besvær når du booker tid hos os. Når du booker tid kan du logge ind som gæst eller oprette en bruger, så du altid kan have overblik over dine reparationer og services på vores hjemmeside.