Autoglas

Reparation af stenslag.

Reparation af stenslag 350 kr

 I mange tilfælde betaler dit selskab for stenslagsreparation men det afhænger af din police. Det er betryggende at vide en glasskade ikke tæller som andre skader på bilen, således forbliver din skadefrikørsel eller forsikringspræmie upåvirket. Stenslagsreparationen er uden selvrisiko, og er derfor gratis, såfremt du har glasdækning på din bilforsikring.

Vi ordner papirarbejdet!

Vi gør det særligt nemt for dig hvis du har kaskoforsikring eller anden form for bilforsikring, da vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Forsikringssagen og papirarbejdet tager vi os af.

Udskiftning af forrude.

Udskiftning af forruder skal altid ske hurtigt. Det både af hensyn til din køreglæde, din sikkerhed og din økonomi. Forruden er den mest udsatte rude på din bil, som hver gang du kører en tur, er i fare for at blive skadet. Det er der ikke noget at gøre ved. Men kender du Auto Claus ved du altid hvor der er hjælp at hente, når du skal have lavet en udskiftning af din forrude.

Vi får leveret nye ruder 5 gange om dagen på hverdage, og derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan få udskiftet din forrude samme dag, som skaden i ruden er sket.

Kontakt os vedrørene pris på udskiftning af forrude på din bil ved at ringe på 75505059 eller under fanen servicebooking så vender vi tilbage med en pris.

Forsikring

I mange tilfælde betaler dit selskab for udskiftning af forruder, men det afhænger af din police. Det er betryggende at vide en glasskade ikke tæller som andre skader på bilen, således forbliver din skadefrikørsel eller forsikringspræmie upåvirket. Dog er der oftest en mindre selvrisiko som du skal betale i forbindelse med udskiftning af forruden. 

Vi ordner papirarbejdet!

Vi gør det særligt nemt for dig hvis du har kaskoforsikring eller anden form for bilforsikring, da vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Forsikringssagen og papirarbejdet tager vi os af, og har du tegnet glasdækning vil en ny forrude typisk betyde at du kun skal betale din selvrisiko.